Team Numedal

Styret i Numedal Sportsskyttere har vedtatt å lage en satsningsgruppe for de skytterne som ønsker å få kontinuelig treneroppføling og få et bedre system på treningene sine. Vi har inngått et samarbeid med Kristina Vestveit Nervold, og i 2018 vil hun besøke klubben ca en gang i måneden.

Skytingen vil foregå på 10/15m inne på Stevningsmogen med luftrifle/luftpistol og .22 gevær, mens det blir utendørs på på Stevningsmogen med .22 rifle på 50m og .22 pistol på 25m.

Team Numedal vil i 2018 være delt i to grupper:

Team Numedal, Ungdom:
Skyttere som er 14 – 18 år, som vil ha hovedfokuset på disse samlingen på stående skyting. Her trenger man ikke å ha skutt stående før.

Team Numedal, Senior:
Skyttere som har skutt aktivt og som behersker stående skyting. (Ingen øvre alders begrensning). Det vil jobbes i flere stillinger, ut fra hva skytterne ønsker.

Utøverne binder seg til å møte på oppsatte treninger med Kristina, samt å bidra på minst ett av klubbens stevner og en ungdomstreninger i løpet av året.

Datoer for treninger med Kristina Vestveit Nervold i 2018 blir:

Søndag 18. februar (Ungdom 10 – 12, Senior 12 – 15)

Det vil i 2018 bli både på søndager og kvelder i uka. Den første samling setter utøverne i samarbeid med trener opp datoer som skal passe for flest mulig, og som passer med terminliste DFS, ledige skytebaner og skoleferier o.l

Vi legger ut alle datoer og klokkeslett her etter samlinga 18.2

Noe for deg?
Ta kontakt med Ola Fosshaug på ola.fosshaug@gmail.com eller 95 94 68 44
Vi ønsker en oversikt over hvilke skyttere som skal være med i 2018, så meld din interesse.

Husk:
Ta alltid med komplett skytterutstyr, vannflaske og treningsdagbok
Møt ferdig påkledd med alt utstyr på standplass til starttid.