EM i bedriftsskyting!

Våre ivrige, sporty og ungdomlige veteraner deltok 20. – 21. juni i EM i bedriftsskyting i Tsjekkia! De som deltok av våre skyttere var Ragnar Lund, Jan Kongsjorden og Gunnar Huslænde.
.
Vi har fått reisebrev fra veteranene:
Det var stablet 36 bowlere/skyttere fra KN-BIL og Nettbuss Drammen i en buss og dro til Praha. Eurofestivalen er ett stort bedriftsidrettsarrangement. I år var det med over 7000 deltakere. Om to år skal det arrangeres i Italia.
Skytingen ble avviklet i Pilzen. Ca en times bussreise fra Praha.
Vi kunne skyte både torsdag og fredag der beste serie fra de to dagene ble tellende for rangeringen til finalen. Legger ved resultatlistene for skytinga og den beste norske prestasjonen stod Vigdis Henriksen fra Nettbuss Drammen med sølvmedaljen i luftpistol!
Dere vil også se at mange av oss andre ikke akkurat oppnådde toppresultater.
Vi var enige om at vi kunne skylde på varmen der nede, det var 35 grader i skyggen! Inne i skytterhallen var det over 40 grader torsdag. Litt bedre fredag. Undertøy og skytterdressene var søkk våte.
Veteranskytterne var ikke helt fornøyde med egne resultater, men det er tydelig at de hadde en flott tur ned dit. For de som vil kikke litt i resultatlistene, finnes de her: Mange av de norske hadde også med reisefølge/ektefeller, som alle bar «norske supporter klær»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *