Invitasjon til to ungdomssamlinger!

Numedal Sportsskyttere har tilgang på eksterne trenere fra Norges Skytterforbund, og inviterer derfor til to samlinger i desember 2012 på Stevningsmogen.
Begge samlingene blir det skutt på DFS 15 meter skive, med Sauer. Slik at dette blir et godt samarbeid mellom DFS lagene og NSF laget i distriktet.
(Er det ønskelig å delta med Matchgevær – er dette selvfølgelig lov)

Dato: Søndag 2. desember.
Kl. 10.00 – 18.00
Fokus: Knestående skytestilling (DFS 15 meter)
Trener: Hanne Gussow Thoresen
For hvem: Samlingen er hovedsaklig for ungdommer mellom 13 – 23 år. Og da gjerne ferske juniorskyttere.Maksimalt 10 skyttere, første mann til mølla prinsippet på påmelding, Vi fyller på med eldre skyttere, dersom det er plass. Eneste kriteriet for å delta på samlingen er at man er medlem av Numedal Sportsskyttere for sesongen 2013 (Kr. 200,- for ungdom under 20 år – 400 for voksne)
Plan for samlingen blir sendt ut etterhvert.

Dato: Torsdag 20. desember
Kl. 17.30 – 21.00
Fokus: Stående skytestilling (DFS 15 meter)
Trener: Hanne Gussow Thoresen
For hvem: Samlingen er hovedsaklig for ungdommer mellom 14 – 23 år. De kan godt være helt ferske eller aldri ha skutt stående før. Vi fyller på med eldre skyttere, dersom det er plass. Maksimalt 10 skyttere, første mann til mølla prinsippet på påmelding. Eneste kriteriet for å delta på smlingen er at man er medlem av Numedal Sportsskyttere for sesongen 2013 (Kr. 200,- for ungdom under 20 år – 400 for voksne)
Plan for samlingen blir sendt ut etterhvert.

Påmelding til ola.fosshaug@gmail.com snarest!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *