Kim-Andre med to lagmedaljer i EM!!!

*Vi må beklage sen oppdatering, pga. Landsskytterstevnet i Oppdal.

Storskytteren vår, Kim-Andre Lund har skutt 300 meter øvelsene i EM denne uken. Kim-Andre var tatt ut på begge matchøvelsene på 300 meter, men fikk også skyte 60 skudd liggende da den ene uttatte skytterene til liggendeøvelsen, måtte melde forfall. Fasiten ble to lagmedaljer i Europamesterskapet!!!


60 skudd liggende:

På eliminasjoen skjøt Kim-Andre 593 poeng. Han gikk greit videre til den individuelle konkurransen. Sammen med Ole-Kristian Bryhn 595 og Stian Bogar 594 tok de femteplassen på lagskytinga. I den individuelle konkurransen skjøt Kim-Andre 596, som er ny pers! Dette holdt til en 10. plass!

3 X 40:
Kim-Andre startet beskjedent med 381 poeng på knestående, fulgte opp med 395 på liggende og 389 på stående! 1165 poeng holdt til en flott 9. plass. Han var den beste ståendeskytterene av samtlige på helmatchen!! Med normal kneskyting, ville Kim absolutt vært på pallen i denne øvelsen. Sammen med Olr-Kristian 1165 og Stian 1153 tok de bronsemedaljen i lagskytinga, bak Frankrike og Sveits!

3 X 20:
Kim-Andre skjøt 194 på knestående, 199 på liggende og 188 på stående. Dette holdt til en flott 7. plass i et svært tett felt, kun to poeng opp til sølvet! Sammen med Stian 528 og Ole-Kristian 580 tok trioen sølvmedaljen i lagskytinga bak Sveits! En fantastisk jevn og god laginnsats!

Alle resultater finnes her:

Artikkel i Laagendalsposten: «Lund på sølvlaget»

Vi gratulerer Kim-Andre med sterke prestasjoner i dette Europamesterskapet. Gode individuelle plasseringer og to EM medaljer! Samtidig ønsker vi han lykke til på Landsskytterstevnet på Oppdal!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *