Klubbmesterskap NSF 15 meter

Onsdag 18. desember arrangerte vi klubbmesterskap NSF 15 meter i den nye DNB Hallen i Veggli! Hallen var utrolig flott, og vi leier den gjerne igjen ved en senere anledning! 21 starter ble det denne kvelden, alle fra arrangørklubben!

Sara Tveiten som studerer til daglig i Kristiansand, er hjemme på juleferie og ville ta frem våpnene igjen etter en høst med lite trening. Hun imponerte stort med 447 på frigeværøvelsen, etter å kun ha mistet ett poeng på de 42 første skuddene! Med dette tok hun napp i vandrepokalen, foran meriterte NSF skyttere som Kim-Andre Lund og Christine Lind! Vi er imponert over innsatsen, men vet hva som ligger bak over flere år! Arne Aaland var best av den store gjengen vår med veteraner, med gode 439 poeng.

Våre ungdommer skjøt svært bra. Bjørn Magnus Hanserud på 30 skudd liggende klinte til med 300 poeng med hele 26 sentrum! Mens Jan Erik Fredriksen viser god fremgang i stående med 291 poeng! Vinneren av standardøvelsen ble ikke overraskende Kim-Andre Lund med 298 poeng (Skutt på ca 9 minutter!), foran Sara Tveiten med 294 poeng!

Resultater, Åpent klubbmesterskap NSF 15 meter 2013:

Følgende skyttere tok napp i klubbens vandrepokaler:
Numedal Sportsskytteres frigevær 15 m pokal: Sara Tveiten 447
Numedal Sportsskytteres Standardgevær 15 m. pokal: Kim-Andre Lund 298

Vi gratulerer Sara og Kim-Andre med hvert sitt napp i pokalene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *