Klubbutvikling 30.11

Klubben vår får besøk av klubbutvikler Wenche Horten fra Norges Skytterforbund onsdag 30.11 klokka 18.00 på Stevningsmogen. Vi håper flest mulige av våre medlemmer tar turen denne kvelden!

Kort om klubbutvikling:
Hentet fra www.skyting.no

Hva er klubbutvikling?organisasjonshjul2011-tokolonner-web-1
Klubbutvikling er alt som gjøres for at idrettslaget utvikler seg fra dagens situasjon til en ønsket og bedre framtidig situasjon. Velfungerende klubber bidrar til at barn, ungdom og voksne får oppleve glede og mestring på skytebanen! Norges Skytterforbund ønsker å hjelpe klubbene til best mulig drift og utvikling. Vi har flere støtteordninger og prosjekter klubbene kan benytte seg av, blant annet klubbutvikling.

Alt dette er helt GRATIS for klubbene.
Visste du at: Norges Skytterforbund har en helt egen klubbutvikler som er ansatt 50 % for å hjelpe klubbene våre?

Hvordan fungerer det?
Klubbutvikling består av et startmøte og et oppfølgingsmøte. På et startmøtet kommer en klubbguide ut til dere for å informere om klubbens muligheter i form av utdanningstilbud og tilgjengelige verktøy. Videre kjøres det en prosess der klubbens ståsted analyseres og klargjøres. Vi ønsker å bidra til bevisstgjøring rundt de mulighetene klubben har.
Innholdet tilpasses klubbens ståsted og behov. Klubbens ressurspersoner sitter selv på løsninger i forhold til ønsket utvikling. Derfor vil klubbveilederen vil fungere som en guide og coach gjennom prosessen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *