Landsstevne for rekrutter luft

Fem ungdommer fra klubben deltok på et svært vellykket landstevne for rekrutter i Alfhallen som ble arrangert av ungdomsgruppa i Kisen MSL lørdag 23. april. Alle fem deltok på luftrifle, mens de tre yngste jentene deltok også på luftpistol!

Klubben fikk to individuellmedaljer og de kom på luftpistol!! Inga Maria klinket til med 283 poeng på 30 skudd, og tok en flott sølvmedalje, kun slått på rangering med en sentrum av Tiril Fredrikke Schuller fra Porsgrunn Pistolklubb!  Annbjørg skøyt gode 258 i 13 årsklassen, og fikk med dette bronsemedalje! Sammen med Dagrun som skjøt fine 195 poeng vant de gull i lagskytingen i pistol U13 i samme øvelse!!

På rifle ble Inga nr. 17 med 263 poeng, Dagrun nr. 21 med 240 poeng og Annbjørg nr. 15 med 270 poeng! Dette er også svært bra etter kun en sesong med luftrifle og luftpistol trening.

Gutta skyter i 15/16 årsklassen, og skyter stående. Eirik klinket til med ny pers, og fikk gode 250 poeng. Han ligger nå i snitt over 8er pr. skudd! Tor Vetle skøyt sin første konkurranse utenfor Stevningsmogen, og fikk gode 190 poeng i debuten.

Vi gratulerer alle de fem med god innsats, og håper det motiverte til enda mer trening og et nytt landsstevnet på luft til neste år! Men nå står 50m sesongen for tur.

Alle resultatene finnes her: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *