Lederkurs for ungdom

Vilde Kongsjorden var 15. – 17 november på en helgesamling i regi av Buskerud Idrettskrets, navnet på samlingen var lederkurs for ungdom.

Se mer om dette her:

Vi har fått følgende rapport fra Vilde:
Helga 15-17. November fikk jeg lov å reise på lederkurs arrangert av buskerud idrettskrets. Det var et veldig lærerikt kurs, hvor vi lærte om alt fra motivasjon, kommunikasjon, lederrollen og organseringen av norsk idrett. Gjennom helgen hadde vi mange små «teambuilding» aktiviteter, og mange av disse hang sammen med teorien vi lærte. Rett etter vi hadde lært om målsetning skulle vi ut og teste det selv med en slags «basketballtrening». Når teorien ble testet ut i praktisk, var det enklere å forstå og lettere å ikke miste tråen. Et av temaene vi hadde om var «Ungdom i sentrum». En stor del av dette temaet var å vurdere eget idrettslag, og jeg vil si at vårt idrettslag er flinke til å sette ungdommen i fokus. Vi fikk også vite litt om hva som får ungdom til å slutte med idrett, og hvordan vi kan hindre dette. Det er ikke alltid ungdommen vil det de voksne tror de vil, derfor er det viktig å få flere unge mennesker inn i lederposisjoner, og spørre ungdommen før man tar avgjørelser for dem! Kurshelgen var vellykket, og jeg lærte veldig masse. Derfor vil jeg takke Numedal Sportsskyttere som sendte meg på kurset

For å gjøre styret mer oppmerksom på hva jeg har lært og kanskje lære dem noen små ting, skal jeg bli med på neste styremøte og snakke litt om kurset. Jeg skal også organisere noe i klubben før mars!

– Vilde 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *