NM 10 og 15 m: Lørdag 16.3

Idag har det blitt skutt svært mye bra av Numedal Sportsskyttere sine skyttere, i tillegg har en del klasser blir ferdig slik at vi får en oversikt over hvem som er på pallen i de ulike klasser.

PS: Arrester webredaktør, om noe skulle være feil. Det er vanskelig å får oversikten

 

Dagen hadde en rekke store hødepunkter. Christine Lind sine 447 på fririfle holdt helt inn, og hun ble Norgesmester i denne øvelsen! Katrine Lund skjøt 299 på standardgevær og ble Norgesmester i junior kvinner! På fririfle skjøt hun 449, og nivået var skyhøyt i juniorkvinner, men hun tok en flott bronsemedalje her.

Veteranklassene er nå ferdig og vi kan konkludere med at våre veteraner virkerlig er i norgestoppen! Jan Kongsjorden ble Norgesmester i V70 fririfle, mens Gunnar Huslænde tok sølvmedaljen i samme klasse! Dobbelt Numedal! Arne Aalands resultat på luftrifle i V55 holdt til en sølvmedalje! Mens Gunnar Huslænde tok bronsemedaljen i V70 luftrifle.

Det har også blitt laggull til V65 laget i fririfle (Jan, Ragnar og Gunnar), samt laggull i V55 luftrifle (Jan, Ragnar og Arne)!!

Kim-Andre Lund har også skutt fririfle, han skjøt hele 449 poeng og fikk sølvmedalje på rangering.

Ellers har Synne Nørstegård Tråen skutt 15 meter i dag, med gode 437 på fririfle og 292 på fririfle. Halvor Kongsjorden har skutt luftrifle, og fikk respektable 383,7 . Brødrene Fredriksen har skutt både luft og standardgevær. På luft hadde Jan Erik gode 281 poeng, mens Bjørn Kristian hadde 245. Innsatsen var god også på standard, Jan Erik hadde 282 mens lillebror imponerte med 269 poeng!

For en dag for klubben vår! Vi gratulerer samtlige medaljevinnere, og andre som har prestert godt!

Imorgen avsluttes NM 10 og 15 meter i Alfhallen.

NM 10 og 15 m: Lørdag 16.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *