Oppsummering NM pistol

Vi har vært litt sløve til å følge opp med siste reultatene + at ikke alt har kommet med fra før! Her kommer fortsettelsen av det som står  på nett om NM:
Finale sportspistol:
Alle starter på 0 og 10,2 eller bedre er treff, 10,1 eller dårligere er bom. Her er det fult mulig å skyte 50 -serie med bare bomskudd!
GH lå på topp av lista før finalen men klarte ikke å finne fram fjorårets duellform og havna på 7.plass i finalen. 3 fattige treff fra bronsefinalen og 4 treff fra gullfinalen.
Grovfelt:
Her ble det 11.plass på Målfrid med 84/27p og 16.plass på GH med 77/20, begge hadde klatret langt opp på lista ved å kun skyte i egne skiver…
Grovpistol:
Her kommer et historisk GULL til Numedal og Målfrid. Ingen kvinner har vunnet denne øvelsen før i noen klasse før Målfrid mesterlig hentet inn V50-gutta på duellen 🙂 og overraskende stakk av med seieren. Hun skjøt 543p og var poenget foran sølvinner Esten Murbreck fra Hamar IL.
GH viser igjen en brukbar form på presisjonen med detter litt på duellen 554p holdt til 19.plass i åpen klasse.
Finfelt:
Mye bra skyting men litt utur og stang ut for GH og Målfrid mens Tone fikk totalhavari på våpenet på flere standplasser, men avsluttet bra.
7. GH 90/31p
8. Målfrid 90/28p
29. Tone 46/12
Laget endte på 4.plass
Nordisk felt-uttak:
Målfrid kom nok en gang blandt de 8 beste sammenlagt på fin- og grovfelt og kvalifiserte seg til uttaksskyting om 4 nordiskplasser. Det gikk ikke helt veien, men hun er 2.reserve til Nordisk som i år går i Haugesund.
Hurtigfin:
Etter ordinær skyting lå GH på delt 3.plass med 564p og måtte ut i omskyting om bronsen. Med skytetid kl 8:00 ble det lang ventetid for å kunne skyte omskytingsserien etter siste laget. Men etter 5 skudd på 6 sekunders! skytetid kl 15:15 ble det endelig en medalje på GHs siste NM dag. Målfrid endte på 10. med 538p og Tone på 18. med 502p. Laget kom på 2.plass med 1604p. GH skulle gjerne skutt 3 øvelser til, men prioriterer internasjonale stevner isteden.
Revolverfelt:
Målfrid er en habil revolverskytter, men dessverre ble det trøbbel med våpen og ammo denne gangen slik at hun måtte sikte 10-15 cm under skivene. Dette er ikke lett i ei feltløype og hun endte på 10.plass
Hurtiggrov:
Nok en gang viser Målfrid krefter i klasse V50 og overrasker med en sterk sølvmedalje og hele 550p. Dette er nok en gang imponerende skyting!!!
Militærfelt:
Målfrid avslutta et sterkt NM med 9.plass og 82/19p på militærfelten.Alle resultater fra NM finnes her: