Påmelding NM 10m og 15m (nytt program) 2024

Kisen miniatyrskytterlag arrangerer 10m luftpistol og -rifle Norgesmesterskap, fredag 15. – søndag 17. mars i Alfhallen. Det skytes både normal- og sprintprogram. Det er individuell påmelding og betaling av hver enkelt skytter på Skytterforbundets hjemmesider. Påmeldingsfrist er 5. februar. Klubben dekker påmeldingsavgifta dersom skytteren gjennomfører påmeldte øvelser. Send e-post til stein.martinsen@live.com når du har meldt deg på med øvelse, klasse, påmeldingsavgift og kontonummer, for refusjon av påmeldingsavgift og for at vi skal vite hvilke lagskytinger og mixed-øvelser vi kan melde på lag i. Info finnes her på hjemmesida til Kisen.

Nordstrand sportsskyttere arrangerer 15m rifle Norgesmesterskap, onsdag 13. – lørdag 16. mars i Ekeberghallen. Det er offisielt NM med de nye skyteprogrammene på 15m. Det skal skytes på DFS 15m skiva. Det skytes både 40-/60-skudd liggende og 3×20, halvmatsj, det vil si 20 skudd kne, 20 skudd liggende og 20 skudd stående med fritt antall prøveskudd før hver stilling. Det er tillatt å bruke reim i stående dersom man skyter med Sauer. Magasiner er også tillatt. Det er felles påmelding fra klubben, med påmeldingsfrist 24. februar. Klubben dekker påmeldingsavgifta dersom skytteren gjennomfører påmeldte øvelser. Send e-post til stein.martinsen@live.com for påmelding med NSF Skytterid (jeg kan finne den om du ikke har den), øvelser, klasse og ønsket skytedag. Dersom du ikke er medlem av klubben, så kan det ordnes raskt med e-post til stein.martinsen@live.com. Må da ha info om etternavn, fornavn, fødselsdato, mobilnummer og e-postadresse. Info finnes her på hjemmesida til Nordstrand.

Det er åpne treninger på tirsdagene, typisk fra klokka 18 +/- en halvtime og ut kvelden. Gi lyd fra deg om du tenker å komme for å teste det nye programmet på 15m, skyte luftpistol eller luftrifle på 10m, slik at om noe kommer i veien ikke får den konsekvensen at døra er låst! Send SMS til 917 56 559 om du er interessert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *