Sterk skyting på Lausgarda!

Det har blitt arrangert dobbeltstevne hos Lausgarda SSL helge 25. – 26. mai, og søsknene Lund var selvfølgelig tilstede. For Katrine og de andre juniorene er dette EM uttak, mens Kim-Andre prøver å kapre seg WC og EM plasser.

Foto: Ole John Hostvedt (Laagendalsposten)

Lørdagen:
Katrine skyter seg til en sterk 2. plass på halvmatchen med 573 poeng. På liggende får hun 586/609,2 poeng, noe som holder til en 7. plass i et tett felt av juniorer. Kim-Andre tar to seiere, på liggende har han 591/622,3 mens helmatchen gir pene 1171 poeng.

Søndagen:
Kim-Andre imponerer stort på helmatch med hele 1179 poeng! Som er pers med ett poeng, og det absolutt beste helmatchresultatet som er skutt utendørs i 2013. Han har 393 på knestående, 398 på liggende og 388 i stående! Og ryktene går om at forholdene ikke var spesielt enkle heller, og da er prestasjonen enda større! Et fantastisk resultat! Dette lukter det internasjonale stevner av!! På liggende fikk han 594. Katrine havnet på en fin 4. plass på halvmatch med 566 poeng, mens på liggende fikk hun 572 poeng.

Uttak juniorer:
Det blir svært spennende å se hvordan uttaket for juniorer blir i år. Katrine leverte gode resultater på halvmatch og er i høyeste grad  med å kjemper om en plass!

Resultater fra Lausgarda 25. – 26.5.2013:
(Lausgarda SSL i venstremenyen)

Vi gratulerer Katrine med et vel gjennomført uttak, og Kim-Andre med ny pers og svært god helmatch! Det blir spennende å se hva disse resultatene fører til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *