Ungdomssamling Nov 2016

Helga 12. – 13 november var hele tjue ungdommer fra Numedal i alderen 10 – 19 år samlet til treningssamling på Stevningsmogen. Vi hadde rigget luftbane oppe på grendehuset og 15m bane ned. Håkon Sørli og Malin Westerheim var trenere for samlingen.

Det ble mye skyting, med god kvalitet og mye nye spennende øvelser. Utøverne lærte mye basisferdighet, om automatisering og testing. De alle fleste fikk prøvd seg på nye øvelser/stillinger som luftgevær, luftpistol og stående for første gang! Utøverne tok utfordringene på strak arm og så ut til å trives godt. Skytterne fikk grundig teori om skytestillinger, teori om automatisering og litt om hva som virkelig kreves for å bli best. De hadde morsomme leker for å bli bedre kjent, og flere fysisk økter og fokus på tøying for skyttere.

Det ble servert både lunsj og middag under samling, og svært mange foreldre var tilstede hele helga. Alt i alt en utrolig bra samling helg for både utøvere, foreldre, støtteapparat og trener!  Vi håper Håkon og Malin vil komme tilbake til oss!! Takk også til foreldre og styre som har gjort samlingen mulig! Og takk til forbundet som har denne unike muligheter med trenerpool som er svært inspirerende og motiverende for både skytterne og oss som driver ungdomsarbeid i laget!

Noen flotte bilder fra samlingshelga!

Håper vi ser mange av dere på treningene fremover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *