Utendørs 50 metersbane!!

Vi er nærmere en utendørs 50 metersbane enn noen gang!! Og det på Stevningsmogen Fritidspark med alle sine fordeler det gir! Det har vært jobbet svært mye og effektivt siden 1. april. Da startet det opp en prosess mellom Numedal Sportsskyttere og Svene IL Skiskyting ang. utvidelse av skiskytterareneaen på Stevningsmogen.
Gruppa har arbeidet mot Flesberg Kommune, som har valgt å støtte prosjektet økonomisk. Vi er svært takknemlig for at Flesberg Kommune støtter drettstilbud, og for at vi skal få mulighet til å øke aktivitetstilbudet i kommunen!

Se presentasjonen som ble holdt for kommunestyret
Se referat fra kommunestyre (Side 5)

Målet for Numedal Sportsskyttere er å ha en standplass og skiver for utendørsskyting på plass iløpet av 2014! Dette vil bli en flott bane på Stevningsmogen fritidspark.

Vi gleder oss til å ta fatt på banebygging!!

2 tanker om “Utendørs 50 metersbane!!

 1. Nå har både skiskyting og sportskyting en mulighet til felles skytearena.
  Dette åpner opp for en kombinert standplass og tribunefasiliteter.

  Dersom det lages en tribune for skiskyting hvor tribunedelen fungerer som standplassoverbygg, og den nederste delen av tribunen kan åpnes på sommertid så har man en innebygget standplass med god lydemping.

  Det krever to skivevolder.

  En som ligger 50 m unna skiskytterstandplass, og en som ligger 50m unna
  50m NSF standplass under tribuneannlegg.

  Tilleggsgevinst er at skiskyttere kan få til lagerplass og smøreboder inne på
  «50 m stadplass «

 2. En lur idè Lars! Men for vår del er det viktig at skytterne ligger på samma standplass, da også skiskytterne benytter anlegget om sommeren. Derfor må vi ha samme standplasslinje, og samme skivevold. Dette gjør at vårt standtplassbygg må være mobilt, men vi har nå utarbeidet gode løsninger for dette, og den første modulen er under produksjon! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *