VM i Granada!

Verdensmesterskapet i skyting (alle grener) ble arrangert i september i Granada i Spania. Vår klubb hadde hele tre kvalifiserte deltakere. Katrine Lund skulle delta på hele tre øvelser i rifle (1/2 match 50 m, 1/2 match 300 m og luftrifle), Kim-Andre Lund skulle delta i rifle 300 m. STD gevær mens Eli Enerstvedt deltok i begge viltmåløvelsene.

Kim-Andre verdensmester på lag!!
På 1/2 match Standardgevær ble det en svært jevn og tett kamp. Til slutt stoddet helt likt på poeng mellom Norge og Sveits. Men det viste seg at Norge var hakket bedre med 50 sentrum, mot Sveits sine 48 sentrum. Kim-Andre Lund, Odd Arne Brekne og Ole Kristian Bryhn ble dermed verdensmestere i lagskyting! I den individuelle skytingen fikk Kim-Andre en sterk 8. plass med 581 poeng!

Katrine med sterke plasseringer:

På 300 meter stilte Katrine i seniorklassen, og etter 573 i mye vind på sin halvmatch fikk hun en flott 8. plass i VM. Laget kom på den litt sure 4. plassen. På 50 meter halvmatch skjøt Katrine også 573 poeng, og fikk en 22. plass. Her var det svært tett og kun 5 poeng opp til finaleplass. Laget kom her på en 5. plass. Luftrifleskytingen gikk ikke juniorjentenes vei, Katrine hadde 409,0 ogg ble nr. 46 med dette resultatet. Laget skjøt jevnt, og ble tilslutt nr. 11 i lagkonkurransen.

Sterk innsats av Eli:
Eli Enerstvedt begynner å få mange mesterskap som viltmålskytter nå, og hun er i stadig utvikling. På 10 meter normalprogrammet i kvinneklassen lå Eli på en flott 15. plass etter 180 poeng på langsom, på hurtigdelen gikk det ikke like godt, men hun endte til slutt som nr. 21. På mix-programmet hadde Eli problemer med kikkerten, og endte som nr. 21.

Vi beklager den svært sene oppdateringen!

Vi er svært stolte av våre skyttere som er ute å representerer Norge på en flott måte, de kommer hjem med MEDALJER, gode plasseringer og mye god erfaring!

Resultater, VM 2014 finnes her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *